Våra behandlingar

Harmonimassage

Halvkroppsmassage
30 minuter, 495 kronor
Helkroppsmassage 
60 minuter, 825 kronor

Helkroppsmassage med änglahealing

90 minuter

1095 kronor

Aroma lyx

 90 minuter helkroppsmassage samt ansiktsrengöring

1195kr

Harmonimassage

Harmonimassage är en egen utarbetad massage där Kristin känner in vad som passar just för dig. Harmonimassagen bygger på aroma- och kinesisk massage samt akupressur och energibalansering.

Harmonimassagen ökar blodcirkulationen och energiflödet i kroppen, är djupt avslappnande och balanserande. 

Soul body fusion

1050 kr/ 3ggr

Golden Angel Healing - distanshealing

1200 kr / 60 min 

Änglahealing med kristaller

650 kr / 45 min

Soul body fusion

Soul Body Fusion skapar balans och flöde i livet. Målet är att kropp och själ ska vibrera på samma frekvens. Du känner harmoni och glädje lättare. Kostnad: 1050 kronor (start tre gånger á 30min) därefter 390kr per gång.

Golden Angel Healing

Golden Angel Healing är en ny unik healingmetod med kristaller utvalda ur den Nya Tidens energier och frekvenser. Två healers, mjukdjup änglahealing, kristallformation med 15-25 olika kristaller speciellt utvalda för dig. Dessa specifika energier i samverkan gör den här metoden unik. Du väljer en situation/tema fråga du vill få hjälp med och får förutom djuphealing även praktisk medial rådgivning om din livssituation. Arbetet sker på distans med telefon kontakt innan och efter. Du får även ett skrivet budskap och din kristallformation hemskickad.


Ängla healing med kristaller

Välkommen till en avkopplande stund där du får möjligheten att landa i dig själv, släppa allt annat för en stund och bada i änglahealing. Healingen kompletteras med kristaller och ibland dyker det upp ett budskap från änglarna.

Behandlingar hos Niina

Klassisk massage

Massage som hjälper dig att koppla av och bli av med lättare spänningar

495kr/30min

660kr/45 min
825kr/60min
1025kr/80min

Idrottsmassage/
Behandlande massage

Massage som går djupare in i musklerna för att lösa spänningar och knutor som skapas av stress eller långvarig ansträngning i muskulaturen. 

495kr/30 min

660kr/45 min
825kr/60min
1025kr/80min

Gravidmassage

Massage som anpassas efter graviditeten med hjälp av  en massagekudde eller kuddar och filtar. Fr o m vecka graviditetsvecka 13.

495kr/30 min

660kr/45 min
825kr/60min

Behandlingar hos Eleonor

The Completion Process

Completion Processen är en trauma och känslobearbetningsteknik skapad av Teal Swan, enkelt förklarat är den baserad på idén att följa sin känsla tillbaka till ursprunget av problemet och möta de omötta behov vi har. Vi jobbar med de inre barnet, validering och visualiering. Extremt effektiv.

Klicka på läs mer för att se en video om processen. 

120 min 1600kr

180 min  2350kr

240 min 3200kr

Unlimited Body Harmony

Unlimited Body Harmony är en inkännande beröringsterapi som är kombinerad med coachning och personlighetsutveckling. Det är en teknik där många terapier ingår i en och man jobbar på alla fyra kroppar. Det vill säga den fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella. Så oavsett var problemet ligger, kan vi hitta en lösning för dig. Var vi börjar, beror helt på var i din process du är.  En helhetsterapi.

80 min 1100kr

120 min 1600kr

180 min 2350kr

Intuitiv Healing

Vill du bara ha en lugn stund för dig där du får ta emot lite stöttande healing och låta allt som ska ske bara ske. Kan detta vara behandlingen för dig. Du kan både prata och vara tyst. 

60 min 850kr
80 min 1100kr

Coaching / Samtalsterapi

Få hjälp och stöttning i hur du ska tänka eller gå vidare när de gäller problematiska frågor. Få hjälp att se vad du har för mönster i ditt liv och vad du kan göra för att förändra.

60 min 850kr

Lära känna Samtal

Du kan boka ett gratis 30min lära känna samtal via telefon för att få en känsla av vad Eleonor kan hjälpa dig med. Komma underfund med vilken typ av terapi just du behöver.

Kostnadsfritt

Behandlingar hos Anna

Klassisk massage /Behandlande massage

495kr/30min

660kr/45 min
825kr/60min

Ayurvedisk
Marmabehandling

75 min 800kr

Yogamassage (asiatisk)

60 min 600kr

Ayurvedisk Abhyanga
(Oljemassage)

80 min 950kr
 120 min 1490kr

Regndroppsmassage
med eteriska oljor 

60 min 960 kr

Ayurvedisk 
Shirodara

Kommer i mars

Behandlande massage

All beröring berör! Att få mjuka upp och stretcha ut musklerna kan göra under för vårt dagliga mående. Förutom den avslappnande effekten som en massage har, kan nämnas ökad blodcirkulation i musklerna, stärkt immunförsvar, djupare och lugnare andning, ökad koncentrationsförmåga, ökad kroppskännedom samt motverkan av stress. Att få kroppen att slappna av och återhämta sig är otroligt viktigt i dagens samhälle där det ofta ställs stora krav på oss. En massageterapeut kan behandla en mängd olika problem relaterade till spänningar och smärta i muskler. För att ringa in ett eventuellt problem så gör vi olika rörelsetester och undersökningar. Behandlingen utförs med olika massagetekniker och du som klient kan få med dig övningar hem att jobba med till nästa behandlingstillfälle. 

Marmabehandling

En skön avslappnande behandling. Vi masserar vi lätt på kroppens olika marmapunkter för att lösa upp blockeringar och frigöra energiflödena i kroppen. Behandlingen inleds med ett kort samtal och val av lämplig olja. Efteråt är det bra att ta det lugnt och inte utsätta sig för mycket stress och högljudda miljöer.

Yogamassage (Asiatisk)

Yogamassage passar alla som känner att dom behöver släppa på fysiska spänningar och varva ner. Vi balanserar kroppen genom att vi arbetar med olika, stretchar, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer. Massagen är mycket avslappnande men även energigivande. Yogamassören använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, armbågar, knän och fötter. Massagen utförs på mjuk yogamatta på golvet. Du har egna mjuka sköna kläder på dig, men är barfota. Ingen olja används i denna massageform.

Ayurvedisk Abhyanga (oljemassage)

En mycket lugnande, avslappnande helkroppsmassage med varm olja blandat med utvalda eteriska oljor. Massagen stärker nervsystemet, ökar cirkulationen och mjukar upp leder och muskler. Hjälper även kroppen att rensa ut slaggämnen.
Massagen inleds med en kortare pulsläsning för att välja ut oljor som passar dig bäst. Sedan får du sitta i fotbad medan du får en huvudmassage. Därefter följer själva helkroppsmassagen. Avslutningsvis får du vara en stund för dig själv i tystnad.
Tänk på att ta med/ha på dig oömma kläder då vi använder mycket olja.


Regndroppsmassage

egndroppsmassage är en kombination av lätt beröring, lätt massage, akupressur och eteriska oljor. En avslappnande behandling med kraften av Young Livings eteriska oljor av terapeutisk kvalitet!

Behandlingen stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Speciellt bra för dig som har ont i ryggen.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på det limbiska systemet (känslocentrum) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress och oro.


Shirodhara

Lugnande och avstressande behandling där vi låter en lagom varm olja rinna i jämn ström över pannan.
Shirodhara kommer erbjudas från mars 2024.



Healing och Energibehandlingar

Intuitiv Healing

850 kr /60 min
Eleonor Sandström

Hypnos- och energibehandling

850 kr/timme

2-2,5 timmar/session
Viktoria Lindgren

Behandlingar hos Katarina

Medicinsk Laser

Medicinsk laser från 

20 minuter, 200 kronor -

till 60 minuter, 700 kronor

Fasciabehandling

Fasciabehandling - 45min 600kr

Kombination laser & fasciabehandling

Kombobehandling 

från 30 minuter 400 kronor 

till  45 minuter, 600 kronor

Medicinsk laser med Irradias MidLaser

Medicinsk laser för att behandla lokal/akut smärta, inflammation, kramp eller bristningar i muskler, senor och ligament. Jag jobbar med Irradias MidLaser där jag har tre olika våglängder att anpassa efter typ av problem. Massage/massagegrepp läggs in i behandlingen, vid behov och i mån av tid. Behandlingen är helt smärtfri, du kan uppleva en lätt värme. Beroende på problem så kan flera behandlingar behövas.

Tiden disponeras till att diagnostisera ditt problem, laserbehandling och ev. massage. Du får övningar och råd för problemen. Vi lägger upp en behandlingsplan.

Läs mer om medicinsk laser här: https://www.medicinsktlaserforum.se

45 och 60 min behandlingar rekommenderas vid nybesök. Vid återbesök räcker oftast 20-30 min behandling.

Fasciabehandling med Swedish Fascia Vibes

Fasciabehandling är en effektiv och skonsam behandling av hela kroppen. Den ökar rörligheten, förbättrar cirkulationen, får spända muskler att slappna av och ökar vätskeflödet. De senaste årens forskning visar att Fascia har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott. Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre. Fascia påverkas bl.a. av ålder, sjukdomar, medicinering, kost, stress och sömn.

Fasciabehandling hjälper dig som har smärta och värk. Frozen shoulder, hälsporre m.m.

Behandlingen utföres med kläderna på.