Behandlingar hos Anna

Om Anna van Berlo

Hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har alltid varit nyfiken på helheten, varför mår vi som vi gör, varför reagerar vi på visst sätt, hur kan vi hitta rätt väg till välmående och så vidare…

Efter många år inom redovisningsbranschen tog jag steget och började studera Ayurveda. Det kändes så rätt från första dagen. På en gång kände jag hur hela jag mådde bra inifrån och ut. En fantastisk känsla.  2018 blev jag Ayurvedisk hälsovägledare och Yogaterapeut.

Det ena ledde till det andra och idag är jag även utbildad lärare inom Traditionell Hathayoga, YinYoga och Restorative Yoga. Former av yoga som är lugn, inkännande, stärkande och avslappnande.

Behandlingsformer jag erbjuder är Klassisk/behandlande svensk massage, Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga, Ayurvedisk Marmabehandling, Asiatisk Yogamassage samt Andningsterapi enligt Lotorpsmetoden. Utöver det har jag även sessioner i Soundhealing med Alchemy Crystal Bowls.

Nu känner jag att jag har min verktygslåda som jag kan plocka ur för att på bästa sätt kunna hjälpa Dig att hitta Din optimala hälsa.

Välkommen till mig!

Klassisk massage /Behandlande massage

450kr/30min

600kr/45 min
750kr/60min

Andningsterapi Lotorpsmetoden

Ny besök 75 min 900 kr
Återbesök 60 min 750 krAyurvedisk
Sattvisk Abhyanga

120 min 1495 kr
80 min 950 kr

Marmabehandling

75 min 800kr

Yogamassage (asiatisk)

60 min 750kr

SoundHealing

SoundHealing i grupp.
Mer info kommer snart.
 Vänligen ta kontakt vid frågor.

Måndagar 11.45-12.30

5 ggr 900 kr, obs förbestämda datum

200 kr/pass drop-in föranmälan

SoundHealing med Yin

Tisdag 21 april kl 17-18.30.

Kostnad 393kr

Denna gång ett kortare yogapass innan vi kommer ner i avslappning med ljuden från de magiska kristallskålarna!

Workshop

Ayurveda Grundutbildning Workshop 1. För dig som vill börja en djup och fin resa i ayurvedans visdom

När: 29 april 2023 kl 08.00-16.00

Behandlande massage

All beröring berör! Att få mjuka upp och stretcha ut musklerna kan göra under för vårt dagliga mående. Förutom den avslappnande effekten som en massage har, kan nämnas ökad blodcirkulation i musklerna, stärkt immunförsvar, djupare och lugnare andning, ökad koncentrationsförmåga, ökad kroppskännedom samt motverkan av stress. Att få kroppen att slappna av och återhämta sig är otroligt viktigt i dagens samhälle där det ofta ställs stora krav på oss. En massageterapeut kan behandla en mängd olika problem relaterade till spänningar och smärta i muskler. För att ringa in ett eventuellt problem så gör vi olika rörelsetester och undersökningar. Behandlingen utförs med olika massagetekniker och du som klient kan få med dig övningar hem att jobba med till nästa behandlingstillfälle

Andningsterapi Lotorpsmetoden

Andningsterapi Lotorpsmetoden är en effektiv metod för att behandla olika andningsproblem som hosta, doft- och parfymallergi samt astmaliknande åkommor. Metoden involverar behandling av andningsmuskulaturen och övningar som kan göras hemma för att lära sig att andas på korrekt sätt. Normalt räcker 3-4 behandlingar för att uppnå goda resultat. Besök lotorpsmetoden.se för mer information och forskningsresultat

Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga

Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga är en avslappnande helkroppsmassage med varm olja och eteriska oljor som ökar cirkulationen och stärker nervsystemet samtidigt som den mjukar upp leder och muskler. Behandlingen hjälper även kroppen att rensa ut slaggämnen. Massagen inleds med en kort pulsläsning för att välja rätt oljor för dig, följt av en huvudmassage medan du sitter i fotbad. Under själva massagen får du bära oömma kläder på grund av användningen av mycket olja. Efter behandlingen får du tid för dig själv i tystnad. Kontakta oss för mer information och bokning.

Marmabehandling

Marmabehandling är en skön och avslappnande behandling som fokuserar på att massera kroppens olika marmapunkter för att lösa upp blockeringar och frigöra energiflödena i kroppen. Behandlingen inleds med ett kort samtal där vi väljer lämplig olja.

Under behandlingen använder vi lätt tryck på kroppens marmapunkter för att öka cirkulationen och frigöra spänningar. Detta kan hjälpa till att minska stress och främja kroppens naturliga läkningsprocesser. Efter behandlingen är det viktigt att ta det lugnt och undvika högljudda och stressiga miljöer.

Marmabehandling är en personlig upplevelse som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Det är en effektiv behandling för att minska stress och öka välbefinnandet.

Sammanfattningsvis är Marmabehandling en skön och avslappnande behandling som fokuserar på att lösa upp blockeringar och frigöra energiflödena i kroppen. Under behandlingen masserar vi lätt på kroppens olika marmapunkter för att öka cirkulationen och frigöra spänningar. Efter behandlingen är det viktigt att ta det lugnt och undvika högljudda och stressiga miljöer. Det är en personlig upplevelse som kan anpassas efter dina behov och önskemål, och det är en effektiv behandling för att minska stress och öka välbefinnandet.

Yogamassage (Asiatisk)

Yogamassage (Asiatisk) är en avkopplande och energigivande träningsform som passar alla som vill släppa på fysiska spänningar och varva ner. Genom att arbeta med olika tekniker, som stretching, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer, hjälper vi till att balansera kroppen.

Vår yogamassör använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, armbågar, knän och fötter för att ge dig en djupgående och avslappnande massage. Yogamassagen utförs på en mjuk yogamatta på golvet, medan du bär mjuka och bekväma kläder och är barfota. Ingen olja används i denna massageform.

Yogamassage (Asiatisk) kan hjälpa till att minska stress, lindra smärta och öka rörligheten i kroppen. Det är en personlig upplevelse som kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Sammanfattningsvis är Yogamassage (Asiatisk) en avkopplande och energigivande träningsform som kan hjälpa till att balansera kroppen och minska stress. Det är en personlig upplevelse som utförs på en mjuk yogamatta på golvet, medan du bär mjuka och bekväma kläder och är barfota.


SoundHealing Alchemy Crystal Bowls

SoundHealing Alchemy Crystal Bowls är en unik träningsmetod där vetenskap möter magi. Genom att använda energi, frekvenser och ljudvågor skapas en förändring inom kroppen som leder till balans, frid och harmoni.

SoundHealing Alchemy Crystal Bowls kan beskrivas som en liggande meditation där du inte behöver göra annat än att tillåta dig själv, ditt sinne och din kropp att slappna av helt och fullt. Ljudvågorna från Kristallskålarna hjälper dig att nå en djup avslappning där theta- och delta-hjärnvågor frigörs. Denna djupa avslappning kan öka produktionen av oxytocin och serotonin, vilket bidrar till att minska stress och öka välbefinnandet.

En SoundHealing-upplevelse är personlig och varje session kan kännas annorlunda. SoundHealing Alchemy Crystal Bowls erbjuds både i grupp och privat. Information om kommande workshops och event publiceras på hemsidan och i nyhetsbrevet. Om du är intresserad av en privat session kan du kontakta oss för mer information och bokning.

Sammanfattningsvis är SoundHealing Alchemy Crystal Bowls en unik träningsmetod som kan hjälpa till att frigöra spänningar, minska stress och öka välbefinnandet. Det är en personlig upplevelse som kan erbjudas både i grupp och privat.


Soma Move

Soma move är en träningsmetod som kombinerar yoga, pilates och funktionell träning för att öka kroppens rörelseförmåga och flexibilitet. Genom en serie övningar fokuserar Soma move på att förbättra kroppens stabilitet, styrka och rörlighet samtidigt som det ökar medvetenheten om kroppens rörelser och position.

En av fördelarna med Soma move är att det kan förbättra kroppshållning, minska spänningar och smärta i musklerna och öka rörelseomfånget i lederna. Träningsformen fokuserar också på att förbättra andningen, vilket kan hjälpa till att minska stress och öka avkopplingen.

Soma move är en lämplig träningsform för personer som vill förbättra sin flexibilitet, minska spänningar i kroppen och förbättra sin kroppshållning. Det är också en skonsam träningsform som kan vara lämplig för personer som lider av kronisk smärta eller skador.

Sammanfattningsvis kan Soma move vara ett effektivt sätt att förbättra kroppens rörlighet och flexibilitet samtidigt som det stärker kroppen på ett skonsamt sätt.