Behandlingar hos Anna

Om Anna van Berlo

Jag började min yrkesbana bakom en symaskin. Ett mycket intressant och spännande arbete med många fina möten. Men efter några år tog livet en vändning och jag blev oväntat anlitad som datalärare och började även arbeta med redovisning. Redovisningen tog över och efter många givande år inom ekonomibranschen beslutade jag mig för att göra en ny oväntad sväng.

Jag kände att jag inte riktigt var på min väg. Jag vill satsa på något som verkligen kändes rätt och hemma.

Hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har alltid varit nyfiken på helheten, varför mår vi som vi gör, varför reagerar vi på visst sätt, hur kan vi hitta rätt väg till välmående och så vidare…

Steget till Ayurveda, som jag snuddat lite vid tidigare, var därför inte långt. Intresset för Ayurveda växte sig allt starkare och 2017 startade min resa mot Ayurvedisk hälsovägledare och sedermera Yogavägledare. Det kändes så rätt från första dagen. På en gång kände jag hur hela jag mådde bra inifrån och ut. En fantastisk känsla.

Det ena ledde till det andra och idag är jag även utbildad lärare inom Traditionell Hathayoga, YinYoga och Restorative Yoga. Former av yoga som är lugn, inkännande, stärkande och avslappnande.

Behandlingsformer jag erbjuder är Marmabehandling, Sattvisk Abhyanga, Asiatisk Yogamassage samt Klassisk och behandlande svensk massage.

Nu känner jag att jag har min verktygslåda som jag kan plocka ur för att på bästa sätt kunna hjälpa Dig att hitta Din optimala hälsa.

Välkommen till mig!

Klassisk massage /Behandlande massage

450kr/30min

600kr/45 min
750kr/60min

Marmabehandling

75 min 800kr

Yogamassage (asiatisk)

60 min 600kr

Behandlande massage

All beröring berör! Att få mjuka upp och stretcha ut musklerna kan göra under för vårt dagliga mående. Förutom den avslappnande effekten som en massage har, kan nämnas ökad blodcirkulation i musklerna, stärkt immunförsvar, djupare och lugnare andning, ökad koncentrationsförmåga, ökad kroppskännedom samt motverkan av stress. Att få kroppen att slappna av och återhämta sig är otroligt viktigt i dagens samhälle där det ofta ställs stora krav på oss. En massageterapeut kan behandla en mängd olika problem relaterade till spänningar och smärta i muskler. För att ringa in ett eventuellt problem så gör vi olika rörelsetester och undersökningar. Behandlingen utförs med olika massagetekniker och du som klient kan få med dig övningar hem att jobba med till nästa behandlingstillfälle. 

Marmabehandling

En skön avslappnande behandling. Vi masserar vi lätt på kroppens olika marmapunkter för att lösa upp blockeringar och frigöra energiflödena i kroppen. Behandlingen inleds med ett kort samtal och val av lämplig olja. Efteråt är det bra att ta det lugnt och inte utsätta sig för mycket stress och högljudda miljöer.

Yogamassage (Asiatisk)

Yogamassage passar alla som känner att dom behöver släppa på fysiska spänningar och varva ner. Vi balanserar kroppen genom att vi arbetar med olika, stretchar, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer. Massagen är mycket avslappnande men även energigivande. Yogamassören använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, armbågar, knän och fötter. Massagen utförs på mjuk yogamatta på golvet. Du har egna mjuka sköna kläder på dig, men är barfota. Ingen olja används i denna massageform