Behandlingar hos Anna

Om Anna van Berlo

Hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har alltid varit nyfiken på helheten, varför mår vi som vi gör, varför reagerar vi på visst sätt, hur kan vi hitta rätt väg till välmående och så vidare…

Efter många år inom redovisningsbranschen tog jag steget och började studera Ayurveda. Det kändes så rätt från första dagen. På en gång kände jag hur hela jag mådde bra inifrån och ut. En fantastisk känsla.  2018 blev jag Ayurvedisk hälsovägledare och Yogaterapeut.

Det ena ledde till det andra och idag är jag även utbildad lärare inom Traditionell Hathayoga, YinYoga och Restorative Yoga. Former av yoga som är lugn, inkännande, stärkande och avslappnande.

Behandlingsformer jag erbjuder är Klassisk/behandlande svensk massage, Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga, Ayurvedisk Marmabehandling, Asiatisk Yogamassage samt Andningsterapi enligt Lotorpsmetoden. Utöver det har jag även sessioner i Soundhealing med Alchemy Crystal Bowls.

Nu känner jag att jag har min verktygslåda som jag kan plocka ur för att på bästa sätt kunna hjälpa Dig att hitta Din optimala hälsa.

Välkommen till mig!

Klassisk massage /Behandlande massage

450kr/30min

600kr/45 min
750kr/60min

Andningsterapi Lotorpsmetoden

Ny besök 75 min 900 kr
Återbesök 60 min 750 krAyurvedisk
Sattvisk Abhyanga

120 min 1495 kr
80 min 950 kr

Marmabehandling

75 min 800kr

Yogamassage (asiatisk)

60 min 750kr

SoundHealing

SoundHealing i grupp, se kommande eventPrivat SoundHealing, vänligen ta kontakt

Behandlande massage

All beröring berör! Att få mjuka upp och stretcha ut musklerna kan göra under för vårt dagliga mående. Förutom den avslappnande effekten som en massage har, kan nämnas ökad blodcirkulation i musklerna, stärkt immunförsvar, djupare och lugnare andning, ökad koncentrationsförmåga, ökad kroppskännedom samt motverkan av stress. Att få kroppen att slappna av och återhämta sig är otroligt viktigt i dagens samhälle där det ofta ställs stora krav på oss. En massageterapeut kan behandla en mängd olika problem relaterade till spänningar och smärta i muskler. För att ringa in ett eventuellt problem så gör vi olika rörelsetester och undersökningar. Behandlingen utförs med olika massagetekniker och du som klient kan få med dig övningar hem att jobba med till nästa behandlingstillf

Andningsterapi Lotorpsmetoden

En mycket effektiv metod för olika andningsproblem som t e x hosta, doft/parfymallergi, astmaliknande åkommor. Metoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen samt övningar att göra hemma för att lära sig andas på korrekt sätt. Normalt är 3-4 behandlingar tillräckligt. Är du nyfiken på forskningsresultat och mer djupgående information så besök lotorpsmetoden.se

Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga

En mycket lugnande, avslappnande helkroppsmassage med varm olja blandat med utvalda eteriska oljor. Massagen stärker nervsystemet, ökar cirkulationen och mjukar upp leder och muskler. Hjälper även kroppen att rensa ut slaggämnen.
Massagen inleds med en kortare pulsläsning för att välja ut oljor som passar dig bäst. Sedan får du sitta i fotbad medan du får en huvudmassage. Därefter följer själva helkroppsmassagen. Avslutningsvis får du vara en stund för dig själv i tystnad.
Tänk på att ta med/ha på dig oömma kläder då vi använder mycket olja.

Marmabehandling

En skön avslappnande behandling. Vi masserar vi lätt på kroppens olika marmapunkter för att lösa upp blockeringar och frigöra energiflödena i kroppen. Behandlingen inleds med ett kort samtal och val av lämplig olja. Efteråt är det bra att ta det lugnt och inte utsätta sig för mycket stress och högljudda miljöer.

Yogamassage (Asiatisk)

Yogamassage passar alla som känner att dom behöver släppa på fysiska spänningar och varva ner. Vi balanserar kroppen genom att vi arbetar med olika, stretchar, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer. Massagen är mycket avslappnande men även energigivande. Yogamassören använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, armbågar, knän och fötter. Massagen utförs på mjuk yogamatta på golvet. Du har egna mjuka sköna kläder på dig, men är barfota. Ingen olja används i denna massageform

SoundHealing Alchemy Crystal Bowls

Vetenskap möter magi. Vetenskapligt använder vi energi, frekvenser och ljudvågor. Magin ligger i att detta skiftas oss själva in i vårt naturliga tillstånd av balans, frid och harmoni. SoundHealing är som en liggande meditation där du inte behöver göra annat än att tillåta dig själv, ditt sinne och din kropp att slappna av helt och fullt. Ljudvågorna från Kristallskålarna hjälper dig komma ner i djup avslappning (theta & delta hjärnvågor). I denna djupa avslappning frigörs oxytocin ( "må-bra-hormoner") och serotonin ("gladhormoner"). Sinnet blir lugnare och du kan finns svar du sökt, känna klarhet och harmoni inom dig. Upplevelsen av en SoundHealing är mycket personlig och varje SoundHealing kommer förmodligen kännas olika.
SoundHealing i grupp annonseras under Kommande workshops/event samt i nyhetsbrev. Önskar du en privat session, vänligen ta kontakt med mig för mer information och bokning.