Behandlingar hos Eleonor

Unlimited Body Harmony

Unlimited Body Harmony är en inkännande beröringsterapi som är kombinerad med coachning och personlighetsutveckling. Det är en teknik där många terapier ingår i en och man jobbar på alla fyra kroppar. Det vill säga den fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella. Den utgår ifrån var du är i din process just nu samt vad du behöver för att komma vidare.

Här kan du boka allt från 80min till 4 tim.

Completion Processen

Completion Processen är en trauma och känslobearbetningsteknik skapad av Teal Swan, enkelt förklarat är den baserad på idén att följa sin känsla tillbaka till ursprunget av problemet och möta de omötta behov vi har. Vi jobbar med de inre barnet, validering och visualiering. Extremt effektiv.

Se videon hur den går till.

Du kan boka 2 eller 3 tim sessioner


Intuitiv Healing

Vill du bara ha en lugn stund för dig där du får ta emot lite stöttande healing och låta allt som ska ske bara ske. Kan detta vara behandlingen för dig. Du kan både prata och vara tyst.

Coaching / Samtalsterapi

Få hjälp och stöttning i hur du ska tänka eller gå vidare när de gäller problematiska frågor. Få hjälp att se vad du har för mönster i ditt liv och vad du kan göra för att förändra.

Lära känna samtal

Du kan boka ett gratis 30min lära känna samtal via telefon för att få en känsla av vad Eleonor kan hjälpa dig med. Få reda på vilken typ av terapi just du behöver.

Så här såg de ut vid vår senaste workshop. Vill du ligga på bänken nästa gång? Eller praktisera tekniker?
Medvetet liv - Eleonor Sandström

 Medveten Beröring

Workshopen i Vallentuna för dig som vill lära dig tekniker för att kunna hjälpa andra men även för att gå djupare in i din egen förändringsprocess. Du får lära dig tekniker som innefattar större eller mindre fragment av Kranio Sakral, Feldenkrais, Rosenterapi, Akupressur, Läsa kroppsspråk, Massage, Reiki, Naturlig Yoga, Body Harmony, Body Sense. 
Likväl som the Completion Process, Samtalsterapi, KBT, Coaching, Mindfullness, Möt ditt inre barn, Resan, The work, Frigörande andning, Kreativa frågor, Affirmation och Du kan hela ditt liv. 

Välkommen! 

Om Eleonor Sandström

Min resa  började ganska tidigt då jag hade fysiska problem som skolios och eksem när jag var liten. Från början var de min mor som utforskade men så småningom tog jag över.

Jag provade behandlingar som kroppsbalansering, akupunktur, homopati, bachflower essence, akupressur, laserbehandlingar, Kranio Sakral terapi, frigörande andning och zonterapi. Jag utbildade mig i Kinesiologi, gick kurs i Reiki, Body Harmony, Body Sense och utbildade mig till Unlimited Body terapeut och Completion Process Certified Practitioner.

Jag har fördjupat mig i Louise L Hays "Du kan hela ditt liv", Brandon Bays "Resan", Michael Newtons "själarnas resa", Brandon Bays "The work" samt Teal Swans YouTube videos och många av Sondra Rays böcker för att nämna några.

Tack vare denna resa, är jag sedan många år, inte bara fysiskt symptomfri, där min krokiga ryggrad har blivit helt rak och mitt eksem har försvunnit, utan som sidoeffekt av allt detta har jag också blivit en mycket gladare, starkare och tryggare människa i mig själv.

I detta inre arbete har en passion vuxit fram att hjälpa andra människor att må bättre. Att hjälpa andra hitta tekniker och verktyg för att de också ska kunna utvecklas, skapa ett bättre liv och få mer harmoni i sina liv. Completion Processen och Unlimited Body Harmony har varit ovärderliga helhetstekniker i de arbetet. Med dessa kan man gå på djupet för att släppa taget om gamla minnen, felprogrammeringar och trauman. Likväl som släppa taget om spänningar och smärtor i kroppen. 

Välkommen till mig!