Behandlingar hos Inga-Sarah

Kinesiologi

Kinesiologi är ett sätt att enkelt kommunicera med kroppen fysiskt, psykiskt, mentalt och andligt. Det grundläggande inom kinesiologin är att all fysisk och psykisk stress, obalans eller blockeringar i nervsystemet kan åtgärdas på många olika sätt.

Nästan oberoende problem en person har finns det alltid någon behandling inom kinesiologin som kan hjälpa. En kinesiolog har många ”verktyg i sin låda” för att hitta bästa lösningen på just klientens problem. Ibland kan det vara att klienten verbalt säger att den vill bli av med sitt ex. ryggonda men muskeltestningen anger att den ej vill detta. Frågan är ju då varför denna motstridighet? Men det är inte så konstigt för vid ett långvarigt, kroniskt problem går kroppen i försvar för att minimera stressen i problemområdet.

Med en enkel behandling tar terapeuten bort den undermedvetna ”spärren” för att därefter hitta den/det bästa behandlingen/behandlingarna för klienten.

En sak som dock är mycket viktig att poängtera är att det är inte terapeuten som läker och fixar problemet! Det terapeuten gör att att kommunicera med ett förvirrat, kanske traumatiserat nervsystem, bringa ordning och reda så att kroppen nu kan börja läkeprocessen.

Detta är ingen ”quick-fix” men ofta känner klienten redan efter första behandlingen att något positivt har hänt och efter en dag eller två har man glömt bort att man inte kunde göra x eller y med sin rygg.

Elevbehandling: 350 kr/behandling inkl. gratis återbesök.

Exempel att besöka en kinesiolog för:
  • Fysiska problem (ex matsmältningsproblem, magont, hormoner i obalans etc.)
  • Idrottsskador som inte vill läka till 100 %
  • Stress på jobbet, inom familjen, ekonomi och relationer
  • Överkänslighet/Intoleranser/Allergi mot mat och /eller näringsbrister
  • Svårt att somna/vaknar efter fyra timmar/obalanser i sömnen
  • Mentala obalanser som ger negativ påverkan i livet