Behandlingar hos Katarina

Om Katarina Landmark

Jag är född och uppvuxen i Täby norr om Stockholm. Hela livet har jag hållit på med hästar. Ridit dressyr och hoppning samt tränat galopphästar. Hästar måste också se om sin kropp för att kunna prestera och vara hållbara. Intresset för massage började då jag utbildade mig till hästmassör på Axelsons Animal massage school. Därefter väcktes intresset för massage och dess positiva effekter på människor.

Jag ger medicinsk laserbehandling och fasciabehandling med Swedish fascia vibes ihop med massage, för att kunna ge effektivare och mer djupgående behandling.
Jag erbjuder behandlingar inom :
  • - medicinsk laser ( LLLT)
  • - fasciabehandling med Swedish Fascia Vibes
  • - avslappningsmassage
Jag är certifierad genom Kroppsterapeuterna, vilket innebär att jag har kund- och ansvarsförsäkring. Kontakta mig gärna om ni har frågor om behandlingarna. Välkommen !

Utbildning

  • Diplomerad friskvårdsmassör Axelsons institut april 2020
  • Diplomerad massageterapeut Axelsons institut juni 2020
  • Diplomerad medicinsk laserterapeut vid Irradia november 2020
  • Certifierad massage- och laserterapeut KRY
Välkommen!

Avslappningsmassage

 30 min 495 kr

45 min 660 kr

60 min 825 kr

Medicinsk laser

Medicinsk laser

30 min 400 kr

60 min 700 kr

Fasciabehandling

Fasciabehandling

30 min 400kr

60 min 700kr

Medicinsk laser med Irradias MidLaser

Medicinsk laser för att behandla lokal/akut smärta, inflammation, kramp eller bristningar i muskler, senor och ligament. Jag jobbar med Irradias MidLaser där jag har tre olika våglängder att anpassa efter typ av problem. Massage/massagegrepp läggs in i behandlingen, vid behov och i mån av tid. Behandlingen är helt smärtfri, du kan uppleva en lätt värme. Beroende på problem så kan flera behandlingar behövas.

Tiden disponeras till att diagnostisera ditt problem, laserbehandling och ev. massage. Du får övningar och råd för problemen. Vi lägger upp en behandlingsplan.

Läs mer om medicinsk laser här: https://www.medicinsktlaserforum.se

45 och 60 min behandlingar rekommenderas vid nybesök. Vid återbesök räcker oftast 20-30 min behandling.

Fasciabehandling med Swedish Fascia Vibes

Fasciabehandling är en effektiv och skonsam behandling av hela kroppen. Den ökar rörligheten, förbättrar cirkulationen, får spända muskler att slappna av och ökar vätskeflödet. De senaste årens forskning visar att Fascia har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott. Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre. Fascia påverkas bl.a. av ålder, sjukdomar, medicinering, kost, stress och sömn.

Fasciabehandling hjälper dig som har smärta och värk. Frozen shoulder, hälsporre m.m.

Behandlingen utföres med kläderna på.