Behandlingar hos Sofia

Holistisk livscoachning

En coachning som är djupgående, emotionell, mental, helande, själslig och intuitiv. Vi arbetar både med de som är, de som varit och de du önskar skapa. Jag använder kraftfulla frågor för att du ska hitta din egen inre vägledare, dina svar och lösningar. 

Vi varvar de kraftfulla frågorna med intuitiva övningar. Där vi går både tillbaka i tiden och tittar på de som varit, läker eventuella sår vi burit med oss sen vi var små eller hittar tillbaka till den glädjen och livslusten du en gång hade. Eller så går vi framåt i tiden för att se vad din önskan och vision är för framtiden, antingen några månader eller flera år beroende på vad du behöver se just nu, så att jag kan hjälpa dig att komma du dit längtar innerst inne.

Du väljer själv vad du önskar få ut av coachning sessionen. 

45 min 600 kr


Medial coachning

Under medial coachning varvar jag coachande frågor med mediala budskap. Vi kombinerar kraftfulla frågor där du hittar din egen inre vägledare, dina svar och lösningar, med medial vägledning för att få nya tankesätt, synsätt och förhållningssätt. 

Vid en medial vägledning berättar jag vad jag ser, hör och känner, jag förmedlar de andevärlden vill ska komma fram just nu och det som kommer fram är alltid med ljus och värme för att du ska bli ditt bästa jag. Du får sen känna efter hur informationen landar i dig.

Du kan välja att få medial coachning i vilket ämne som helst, men det är ofta till din fördel om det handlar om mående, livsväg och relationer. Kanske känner du att livet är tungt och svårt just nu men inte vet varför, då kan medial coachning vara ett bra alternativ för dig. 

60 min 750 kr

Andlig/medial vägledning med healing

Vid en session i medial/andlig vägledning kan du antingen själv välja vad du vill att det ska handla om – eller ta emot det som andevärlden vill förmedla. Jag sätter mig alltid en stund innan vårt samtal och kanaliserar det som andevärlden vill ska komma fram just nu och sen under samtalet kan du ställa frågor. Budskapen kan komma i form av bilder, ord, känslor, energier eller fysiska känningar. Jag kommunicerar med andevärlden i form av ljusfolket, änglar och guider, inte de som gått över till andra sidan.

Vägledningen kan handla om livsväg, relationer, arbete, boende, mående, hälsa eller din själs möjligheter och gåvor.

Du kan välja till att få healing med hjälp av andevärlden, healingen gör jag i början av behandlingen och även under ibland. Det ger ett lugn i kroppen och är en skön avslappning som är fördelaktigt att börja med.

Viktigt att ta med sig är Du själv väljer vad du önskar ta emot och ta bara med dig det som resonerar med dig just.

30 min 500 kr

Om Sofia

Vem är jag och hur kom jag hit?

Jag heter Sofia och jag är en person som har enormt mycket vilja och alltid haft ett stort driv, uppvuxen i en familj där yrket anses vara kvittot på om man lyckats eller inte.

När själen vill göra sig hörd

Jag jobbade som fastighetsmäklare i många år och bytte sen helt bana i livet och öppnade en blomsterbutik med min syster, det roligaste och mest utmanande jag gjort. Jag levde för den där butiken och la ner min själ i de vi gjorde.

Men vad händer när kroppen når en gräns och allt bara rasar? När du inte har orken och kraften att ta dig till de där jobbet du en gång älskade att gå till?

Det blev som att trycka på en reset-knapp, börja om från början. Vem är jag, vad vill jag, vad tycker jag om? Hade ingen aning längre.

 

Mina andliga resa

Via en gammal vän till mig hittade jag medial coachning, som blev början på en djup och omtumlande resa. Via det andliga och spirituella så öppnades en ny värld för mig, en värld jag blev hänförd och förälskad i.

En längtan till att hjälpa andra började växa fram och jag insåg att det är dom delarna i mina tidigare yrken som florist och fastighetsmäklare som har gett mig mest.

 

Medial/Andlig Vägledare och Holistisk Livscoach

Under våren 2022 började jag läsa till Holistisk Livscoach med medial inriktning och jag kände genast att jag hamnat rätt, en fantastisk utbildning på Lightworker Academy. Via samma lärare utbildade jag mig även sen till Andlig Vägledare under våren 2023.

Min resa fortsätter och kommer fortsätta hela det här livet och liven efter, för vi blir aldrig klara.

Hur magiskt är inte de att tänka på!


Varm välkommen att höra av dig till mig på 070-446 59 25 eller sofia.carlen@live.se

Med kärlek och värme Sofia