Behandlingar hos Sofia

Om Sofia

Jag är en person som alltid har älskat att jobba och har tänkt att så länge jag tycker om det jag jobbar med så är allt så bra det bara kan vara i livet. Men vad händer när kroppen når en gräns och allt bara rasar? När du inte har orken och kraften att ta dig till de där jobbet du en gång älskade att gå till? Det blev som att trycka på en resetknapp, börja om från början. Vem är jag, vad vill jag, vad tycker jag om? Hade ingen aning längre. 

Via en gammal vän till mig så hittade jag medial coachning, som blev början på en djup och omtumlande resa. Via det andliga och spirituella så öppnades en ny värld för mig, en värld jag blev hänförd och förälskad i. En längtan till att hjälpa andra började växa fram och jag insåg att det är dom delarna i mina tidigare yrken som florist och fastighetsmäklare som har gett mig mest. 

Under våren 2022 började jag läsa till Holistisk Livscoach med medial inriktning och jag kände genast att jag hamnat rätt, en fantastisk utbildning på Lightworker Academy. Jag läser just nu även till Kristallhealer och Medial vägledare som båda ligger mig varmt om hjärtat och som jag under våren 2023 kommer erbjuda elevbehandlingar på.

Varm välkommen att höra av dig till mig på 070-446 59 25 eller sofia.carlen@live.se

Med kärlek och värme Sofia

Holistisk livscoachning

En coachning som är djupgående, emotionell, mental, helande, själslig och intuitiv. Vi arbetar både med de som är, de som varit och de du önskar skapa. Jag använder kraftfulla frågor för att du ska hitta din egen inre vägledare, dina svar och lösningar. 

Vi varvar de kraftfulla frågorna med intuitiva övningar. Där vi går både tillbaka i tiden och tittar på de som varit, läker eventuella sår vi burit med oss sen vi var små eller hittar tillbaka till den glädjen och livslusten du en gång hade. Eller så går vi framåt i tiden för att se vad din önskan och vision är för framtiden, antingen några månader eller flera år beroende på vad du behöver se just nu, så att jag kan hjälpa dig att komma du dit längtar innerst inne.

Du väljer själv vad du önskar få ut av coachning sessionen. 

45 min 600 kr


Medial coachning

Under medial coachning varvar jag coachande frågor med mediala budskap. Vi kombinerar kraftfulla frågor där du hittar din egen inre vägledare, dina svar och lösningar, med medial vägledning för att få nya tankesätt, synsätt och förhållningssätt. 

Vid en medial vägledning berättar jag vad jag ser, hör och känner, jag förmedlar de andevärlden vill ska komma fram just nu och det som kommer fram är alltid med ljus och värme för att du ska bli ditt bästa jag. Du får sen känna efter hur informationen landar i dig.

Du kan välja att få medial coachning i vilket ämne som helst, men det är ofta till din fördel om det handlar om mående, livsväg och relationer. Kanske känner du att livet är tungt och svårt just nu men inte vet varför, då kan medial coachning vara ett bra alternativ för dig. 

60 min 750 kr

Kristallhealing

I perioder när vi känner oss energilösa, stressade eller mår dåligt så finns det ofta obalanser i kroppen. Alla har vi sju huvudchakran, ett chakra är en energiport i kroppen och dessa är kopplade till både fysiska kroppsdelar men även till våra känslor. Våra chakran kan vara blockerade eller i obalans av olika anledning. Med hjälp av kristallernas frekvens så återställer vi balansen i kroppen och stärker auran om det behövs. Jag använder olika kristallutlägg beroende på vilka symtom eller känslor du känner i kroppen just nu samt om jag hittar några blockeringar/obalanser eller försvagningar i auran. Du ligger på en skön bädd med filt och njuter av att bli omhändertagen, i tystnad om du önskar.

Elevpris 350 kr/gång där det ingår ett återbesök