Matilda Lindstaf

Om Matilda Lindstaf

Jag är Matilda Lindstaf, medicinsk massage/laserterapeut, hundlymfmassör och konstnär.

Född 1987 i Sollentuna och uppvuxen i Vallentuna. Bor idag med sambo, två hundar, två katter och ateljé i Rialas djupaste skogar i Norrtälje.

Jag utbildade mig till fotograf åren 2004-2007, min riktiga förälskelse ligger fortfarande hos engångskameran även om de flesta verk som är till salu är fotade antingen med min Agfa Silette SL från 1957 eller en gammal Canon digitalkamera.

2008 flyttade jag till Island och förverkliga drömmen om att arbeta med träning av hästar. Hösten 2016 flyttade jag hem till Sverige igen och utbildade mig till Medicinsk Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut, där jag sedan jobbade deltid som handledare vid sidan av att jag startade upp min egen firma i Arninge, Täby.

Konsten har alltid varit varit en del av min vardag, om det så varit att teckna, fota, sy eller klistra kollage. Men det var först vintern 2019 som keramikern i mig vaknade till liv. Mycket av min keramik är antingen tillängnad eller formad av växter och kristaller, som förutom djuren är mina allra största intressen. Året 2020 kallade kristallerna tillräckligt högt på mig och utbildade mig då till Kristallterapeut.

Hösten 2023 kommer jag påbörja en tvåårig utbildning för att bli Certifierad Akupunktör för både häst och hund.

Behandlingar hos Matilda

Massage

850 kr/timme

2-2,5 timmar/session

Medicinsk Laser

850 kr/timme

1 h/session