Meditation, SoundHealing & Gong

Varmt välkommen till höstens meditationskvällar

Meditation - healing

Miriam och Kristin bjuder in till healingmeditation
Onsdag 30/8, 27/9, 25/10, 22/11, 20/12 
klockan 19.30 - 20.45
Detta är en kväll för dig som känner att du vill landa i dig själv i gemenskap i en liten grupp.
Meditationerna syftar till att skapa avslappning och harmoni inombords, att du skall känna dig mer stabil och tillfreds.
Kvällen inleds med en grundning och därefter leder vi dig i en guidad meditation som har olika teman varje gång, men med fokus på healing. Vi dricker te och samtalar om det vi upplevt för de som önskar dela och vi avslutar med en kort
avslappnande ljusmeditation.
Höstens tema är balans mellan kropp och själ.

Pris: 290 kr/gång eller 5 gångerskort för 1290kr
Ledare: Kristin Wahlgren och Miriam Pagliarini
Anmälan: harmonikristin@outlook.com eller sms till 0708-70 83 41

Meditation - avslappning

Kristin och Linda bjuder in till djupavslappning genom Mindfulness och Meditation
Onsdag 11/10, 8/11, 6/12
Klockan 19.30-20.45
Varmt välkommen till en stund att bara landa i dig själv, släppa spänningar i kroppen och komma bort från vardagens brus.
Vi gör lätta meditativa rörelser för att släppa spänningar i kroppen,  djupavslappnande guidad meditation för harmoni, balans och ny energi. Vi avslutar med en kopp te och pratar om det vi upplevt för de som önskar.

Pris: 290kr/gång eller 3 gångerskort för 710kr
Ledare: Kristin Wahlgren och Linda Persson
Anmälan: harmonikristin@outlook.com eller sms till 0708-70 83 41

Sound Healing Journey med Gong

Onsdagar v 38, 42, 46 & 50 kl. 19.15-20.45

Under hösten är det inte bara de underbara kristallskålarna du svävar i väg till utan även den mäktiga Gongen!

Soundhealing med kristallskålar och gong är en form av terapi som  använder ljudvibrationer för att främja avslappning, läkning och välbefinnande. Kristallskålar och gonger används för att skapa harmoniska och resonanta toner som påverkar vårt sinne, kropp och energisystem.

Kristallskålar skapar en ren och klar klang som liknas vid kristallklara droppar av ljud. Genom att spela på skålarna kan ljudvibrationerna överföras till kroppen och sätta igång en djupgående avslappning och meditativ tillstånd. De olika tonerna och frekvenserna från kristallskålarna sägs kunna påverka olika delar av kroppen och energicentra, och hjälpa till att balansera och rena dem.

Gongen brukar spelas med hjälp av en klubba. När gongen spelar, skapar den kraftfulla och utdragna vibrationer som sprider sig genom luften och kan kännas i hela kroppen. Gongen har en rik historia inom olika kulturer och används ofta för ceremonier, meditation och healing. Ljudet och vibrationerna från gongen sägs kunna lösa upp blockeringar och spänningar i kroppen, främja djup avkoppling och öka energiflödet.

Genom att utsättas för ljudvibrationerna kan det främja en känsla av inre frid, balans och harmoni samt underlätta för kroppens naturliga läkningsprocesser.


Investering: 393kr
Ledare: Anna van Berlo & Kristina Vestlund
Anmälan: mail till anna@ayurveda-anna.se eller
Boka Direkt-  Ayurveda-Anna, Vallentuna, Vallentuna - Bokadirekt