Våra yogaklasser i Vallentuna

Harmoni klippkort

Nu finns det HARMONI KLIPPKORT att köpa hos oss mot SWISH eller fakturabetalning. 
Kortet kostar 1700kr och gäller för 10 yogapass under  6 månader fr o m köpdatumet.
 Godkänt som friskvård.

Nytt schema som gäller fr o m v 2

Ayurvedisk kundaliniyoga - med Anna

I denna klass kommer vi koppla samman Ayurveda med yoga. Klassen inleds med en kortare introduktion till vad passet avser balansera utifrån ett ayurvediskt perspektiv. Även lite info om hur vi kan tänka kring den dosha vi jobbar med, hur känner vi igen obalanser och hur kan vi komma i balans. Du behöver inte ha några kunskaper i ayurveda, det kommer du få i samband med passen.

Kundaliniyogan är mycket kraftfull och mer spirituell än andra yogaformer. Mantran och andningsövningar är en del av passen och vi avslutar alltid med en meditation.

Passar alla, både nybörjare och mer erfarna.

Onsdagar kl. 17.30-18.45

Pris: 200kr per gång eller 10gångerskort för 1700kr (gäller på samtliga pass och är giltiga 1 år från köpedatum). Betalas via Swish (Klarna betalning kommer inom kort)

Bokning: via BokaDirekt - Klicka här

Du bokar in dig på varje pass du vill delta på

Kontaktuppgifter:  anna@ayurveda-anna.se /076-869 89 99

Medicinsk yoga - med Niina

Medicinsk yoga är en lätt variant av kundaliniyoga som går att anpassa till olika förutsättningar och behov samt är ett utmärkt komplement till andra träningsformer. Förutom att vi blir starkare, uthålligare och rörligare med hjälp av yogan förbättras vår andning och vi har lättare att slappna av. Genom att kombinera rörelse och vila under yogan får vi en perfekt återhämtning. Medicinsk passa alla.

Fredagar kl 11.00-12.00

Pris: 150kr/gång eller 10/ggr för 1200kr (gäller på Niina andra pass och är giltiga 1 år från köpdatum). Harmoni klippkort gäller också på medicinsk yoga. Betalas via Swish, kort, E-passi eller Wellnet. Vill du boka en plats i en grupp för hela terminen kan du göra det genom att betala 1800kr/termin

Bokning: Begränsat antal platser - föranmälan inför varje pass via boka.se/novaenwellness.

Yinyoga - med Anna

En mjuk och långsam yoga för att släppa spänningar och stress i både kroppen och sinnet.

Passar alla, både nybörjare och mer erfarna.

Söndagar 15.00 - 16.15

Pris: 200kr per gång eller 10 gångerskort för 1700kr (gäller på samtliga pass och är giltiga 1 år från köpedatum). Betalas via Swish (Klarna betalning kommer inom kort)

Bokning: via BokaDirekt - Klicka här

Du bokar in dig på varje pass du vill delta på

Kontaktuppgifter: anna@ayurveda-anna.se , Tel: 076-869 89 99

Kundaliniyoga med Karl

Kundaliniyoga är en yogaform som kan utövas av alla. Yogan påverkar andningsapparaten, cirkulationssystemet, nervsystemet och immunförsvaret och gör kroppen starkare. Den stärker också musklerna, ger mental balans, verkar lugnande och avslappnande. Av yogan blir jag mer närvarande i nuet och jag har en kraftfull verktygslåda som hjälper mig när livet gungar eller stormar. Yogan gör mig stabilare och jag kan bättre ta beslut utifrån det som händer mig. Jag blir tydligare inför mig själv och det hjälper mig i möten med andra och att se dem mera tydligt. Min vardag blir klarare och jag kan med mera styrka, tålamod, ödmjukhet och även tacksamhet uppskatta livet. Det är roligt att undervisa för då kan jag hjälpa andra att utveckla sina liv.

Vårens tema är Återhämtning & Balans

Torsdagar kl. 18.30-20.00 sista tillfället 4 maj för denna termin
Priset för 12 tillfällen 2100kr och du kan även använda Harmonis yogaklippkort i mån av plats.
Anmälan via vattenringar@mhmail.se eller telefon 0707204486

GRATIS PROVA PÅ YOGA! Torsdag 12 januari kl. 18.30- 20.00. Anmälan se ovan.

Yoga för män med Karl

Vill du leva ett rikare liv? Du kanske bär på en längtan efter förändring på allvar. Att trots rädsla, bestämma en annan riktning och ta stegen mot ett mål längre fram. Du kanske bara är nyfiken på yoga?
Yogan erbjuder många tekniker som hjälper dig att ta itu med detta och med vardagens utmaningar. Yogan hjälper dig till mera energi, vitalitet. Den stärker dig fysiskt och psykiskt.
Skulle det vara spännande att tillsammans med andra män också investera mer i din känslomässiga utveckling och mognad?
Yogapassen innehåller övningar, vila och meditation. 

5 tisdagar kl. 19.00-20.30, start 28 mars med uppehåll 18/4
Priset för 5 tillfällen 875 kr 
Anmälan via vattenringar@mhmail.se eller telefon 0707204486


"Jag vet att yogan kan hjälpa dig att stanna upp och lyssna inåt och formulera vad du vill och vilka steg du ska ta.
Under mina tolv år med yogan har jag tränat mig att bättre möta mina känslor, bättre reflekterat över mina handlingar och från ett ärligare perspektiv funderat över hur jag lever mitt liv. Jag har även blivit mer delaktig och närvarande i mitt liv
Jag vet att yogan och meditationen har hjälpt mig att avstå från vanor som skymmer den jag innerst inne är och vill vara. För mig är yogan en daglig kompass som städar mig mentalt och får mig att behålla min stabilitet, lugn och balans även när det stormar.
Yogan har hjälpt mig att samla mina drömmar i mitt hjärta och att lägga många av mina tvivel åt sidan.
Jag har också med andra män på flera yogakurser funnit det värdefullt att till exempel samtala om drömmar, mål, sexualitet, styrka, rädsla, föräldraskap, kamratskap och mitt förhållande till kvinnor.Att yoga tillsammans med män och samtala med andra män har gett mig styrka i att vara man och nya perspektiv."  -Karl Lindeborg-

Medicinsk yogakurs för kvinnor mitt i livet

Söndagar klockan 19.00-20.30 - FULLBOKAD

Start: 8 januari 2023

Lärare: Nadja Riback

Tänk att inleda den nya veckan med en känsla av balanserad energi i kroppen och en riktigt god natts sömn. Med känslan av att du har givit dig en generös stund av yoga och medveten närvaro som skapar en fördjupad självkänsla och tillit till dig själv.

Längtar du efter en starkare kropp och mental uthållighet? Vill du lära dig effektiva verktyg som ger dig mer glädje och kraft i vardagen?

Medicinsk yoga för kvinnor mitt i livet riktar sig till dig som vill lära dig att leda dig själv dit du verkligen vill. Den riktar sig till dig som vill komma loss från ekorrhjulet och känslan av att inte riktigt hinna ikapp dig själv eller att göra-listorna. Den fria yogaformen ger utrymme att utforska dina egna rörelsemönster och använda rörelserna som egenvård.

Här möts vi under vårens söndagskvällar klockan 19.00-20.30 och ger dig en plats att stärka kroppen och din mentala kapacitet.

Stärkande, lugnande medicinsk yoga varvas med träning i medveten närvaro. För varje vecka kommer nya insikter att landa, om hur just du behöver ta hand om dig för att må så bra som möjligt mitt i livet.

Du kommer att få med dig en övning i informell mindfulness efter varje kurstillfälle, för att du på ett enkelt sätt ska lära dig att väva in nya perspektiv i din vardag. Övningarna är lika enkla som effektiva och kan utföras var du än befinner dig. När du går kursen i Medicinsk yoga för kvinnor mitt i livet har du även fri tillgång till Extraordinary Minds onlineträning. Så att du kan fortsätta din praktik när och var du vill.

Det här är en kurs för dig som vill leda dig framåt, fylld av självmedkänsla, energi och kraft.

 

Lärare är Nadja Riback. Utbildad i MBSR (Mindfulness based stress reduction), mindfulnessinstruktör (meditation, medveten närvaro och mindful yoga), Gravidyogalärare i den fria yogaformen medicinsk yoga för kvinnor, hälsocoach och massör.  

Antal tillfällen: 16

Start: 8 januari och avslutning 18 maj, med uppehåll v.3, v.9, v.14, v.15 samt v.20.

Nivå: passar såväl nybörjare och icke-yogis, som erfarna

Vill du använda ditt friskvårdsbidrag? Maila nadja@extraordinaryminds.se så ordnar vi det!

Pris: 2500 kronor vid anmälan före den 24/12 (i mån av plats, ordinarie pris 3100 kronor)

Anmäl dig här: https://extraordinaryminds.se/yoga

Stressfri - Mindfulyoga med Nadja

Välkommen till lugn och stärkande yoga som ger dig en mjukare kropp och ett gladare sinne. Kursen riktar sig till dig som behöver lära dig om återhämtning, kroppskännedom och medveten närvaro. Vi ses på måndagar klockan 12.00-13.00 och ger dig tid att komma i samklang med dig själv. Du guidas varsamt och tydligt genom rörelser som gör dig starkare och smidigare. Vidare genom djupavslappning, andningsövningar och meditation. Känn hur sömnen förbättras och hur fysisk värk minskar med hjälp av den regelbundna träningen genom kursen.

Yogan och meditationerna passar såväl nybörjare som vana utövare.

Varje vecka introduceras du även till olika tankesätt och förhållningssätt och lär dig om hur dessa kan göra stor skillnad för livskvaliteten och hälsan.


Under kursens gång får du gratis tillgång till Extraordinary Members onlineträning, som ger dig utrymme att väva in dina nya kunskaper i vardagen.

Fördelar med regelbunden medicinsk yoga och mindfulness:

 • Verkar stressreducerande
 • Minskar fysisk värk
 • Förbättrar sömnen
 • Förbättrar matsmältningen
 • Minskar oro och ångest
 • Ökar förmågan att fokusera Stärker självkänslan
 • Ökar livskvaliteten

 Anmälan intresse för att starta en grupp: nadja@extraordinaryminds.se

Bonus: Fri tillgång till onlineträning i yoga, mindfulness och meditation under kursens gång

Tonårsyoga för tjejer 15-20år med Nadja


Tisdagar kl. 17.00-18.00, 15 tillfällen med  start 31 januari 2023

Varmt välkommen till vårens kurs i yoga och medveten närvaro för tjejer, 15-20 år.
I en tid då tempot blir allt högre och de stressrelaterade problemen allt fler, blir det viktigt att hitta platser för återhämtning, kravlös närvaro och sund kroppskännedom. Min intention med vårens yogakurs är att lära ut effektiva verktyg som stärker självkänslan, minskar stress och stärker den mentala uthålligheten. 

Den här kursen ger dig en regelbunden paus och en trygg plats att vara som du är. Övningarna kommer att stärka dig fysiskt och mentalt. Yogan vi gör har sitt ursprung i de fria yogaformerna Medicinsk yoga för kvinnor och Mindful yoga. Rörelser som passar de allra flesta. Enkelheten i rörelserna ger utrymme att känna in kroppen och ger ofta lite skön träningsvärk dagen efter, även om det kändes lätt under själva yogapasset. Syftet med yogan är att öka trivseln i den egna kroppen och fördjupa tilliten till att du är bra precis som du är. Min intention är att ge dig kunskap och verktyg som gör tonårslivet ännu härligare. Under kursens gång kommer du även att lära dig olika andningstekniker, meditationstekniker och avslappningsövningar. Vi kommer att gå igenom den informella träningen i mindfulness, där vi tränar på olika stärkande förhållningssätt. Allt för att ge dig en stor verktygslåda med kunskap och inspiration att använda i skolan, i relationer och på fritiden.

GRATIS prova på den 10 januari! Välkommen att anmäla dig till en gratis prova på-klass tisdagen den 10 januari klockan 17.00-18.00. Anmäl dig via e-post till nadja@extraordinaryminds.se.

Fördelar med regelbunden yoga och meditation:

 • Ökad självkänsla
 • Minskad stress
 • Jämn energi
 • Mer glädje och meningsfullhet
 • Bättre sömn
 • Mindre värk
 • Ökad hormonell balans
 • Ökad förmåga att hålla fokus
Kom på egen hand eller varför inte med en vän?

Kursen har plats för 10 deltagare.
Lärare: Nadja Riback
Utbildad hälsocoach, mindfulness- och meditationslärare, yogalärare, massör.


Dag och tid: Tisdagar kl 17-18 

Anmälan intresse för att starta en grupp: nadja@extraordinaryminds.se

Bonus: Fri tillgång till onlineträning i yoga, mindfulness och meditation under kursens gång.

(Denna kurs ingår inte i Harmonis yogaklippkort)

Gravidyoga med Nadja

Gravidyoga - medicinsk yoga och mindfulness för blivande mammor, 5 tillfällen.

Varmt välkommen till välgörande gravidyoga. Under våren startar tre kurser i gravidyoga med 5 kurstillfällen vardera. Var med under en kursomgång, två eller alla tre.

Här yogar vi tillsammans för att stärka både kroppen och sinnet under en tid i stor förändring. Yogan vi gör är baserad på den fria yogaformen Medicinsk yoga för kvinnor och dess inriktning på just gravidyoga.

Det är en mjuk och djupt välgörande yoga som stärker dig både fysiskt och mentalt. Du guidas varsamt genom varje rörelse, andningsteknik, vila och meditation. Allt för att ge dig ro och ny kraft.

Gravidyoga stärker din förmåga att vara här och nu med det som är. Den är en skön paus i vardagen, samtidigt som du lär dig effektiva verktyg som du bär med dig genom graviditeten och första tiden som förälder.

Känn hur tålamodet stärks liksom tilliten till dig själv.

Känn hur du knyter an till din bebis och får en fin förberedelse inför förlossningen.

Gravidyoga verkar stressreducerande och är mycket bra för att hålla hormoner och blodtryck i balans. När du går en yogakurs hos Nadja får du fri tillgång till onlineträning med kortare yogapass, meditationer och avslappningsövningar under kursens gång. Det ger en fin möjlighet att förankra dina nya kunskaper i vardagen.

Lärare: Nadja Riback. Gravidyogalärare, mindfulness- och meditationslärare, hälsocoach och massör.

Dag: Tisdagar 17.30-18.30

Antal tillfällen per kurs: 5
Anmälan intresse för att starta en grupp:  https://extraordinaryminds.se/yoga/

Bonus: Fri tillgång till onlineträning i yoga, mindfulness och meditation under kursens gång.

(Harmonis yogaklippkort gäller ej på denna kurs)