Våra yogaklasser i Vallentuna

Harmoni klippkort

Nu finns det HARMONI KLIPPKORT att köpa hos oss mot SWISH eller fakturabetalning. 
Kortet kostar 1500kr och gäller för 10 yogapass under  6 månader fr o m köpdatumet. Godkänt som friskvård.

Nytt schema som gäller fr o m v 2

Schema höst 2022 - Gäller t o m 2022-12-21

Ayurvedisk kundaliniyoga - med Anna

I denna klass kommer vi koppla samman Ayurveda med yoga. Klassen inleds med en kortare introduktion till vad passet avser balansera utifrån ett ayurvediskt perspektiv. Även lite info om hur vi kan tänka kring den dosha vi jobbar med, hur känner vi igen obalanser och hur kan vi komma i balans. Du behöver inte ha några kunskaper i ayurveda, det kommer du få i samband med passen.

Kundaliniyogan är mycket kraftfull och mer spirituell än andra yogaformer. Mantran och andningsövningar är en del av passen och vi avslutar alltid med en meditation.

Passar alla, både nybörjare och mer erfarna.

Onsdagar kl. 17.30-18.45

Pris: 180kr per gång eller 10gångerskort för 1500kr (gäller på samtliga pass och är giltiga 1 år från köpedatum). Betalas via Swish (Klarna betalning kommer inom kort)

Bokning: via BokaDirekt - Klicka här

Du bokar in dig på varje pass du vill delta på

Kontaktuppgifter:  anna@ayurveda-anna.se /076-869 89 99

HathaFlow yoga - med Anna

Alla kan yoga! Det spelar ingen roll om du är mjuk i kroppen eller stel som en pinne. Du yogar för din egen skull, inte för någon annans. Alla övningar kan anpassas efter dina förutsättningar. Du lär känna din kropp, kommer till ro och stillar ditt sinne!

För mig är yoga ett sätt att landa i nuet, att kunna släppa taget om alla borden och måsten. Att vara här och nu! Lugnt och inkännande. Komma närmre mitt högre jag och därmed lättare veta vilka val i livet som är rätt för mig.

Passar alla, både nybörjare och mer erfarna.

Torsdagar kl. 15.30-16.45

Pris: 180kr per gång eller 10gångerskort för 1500kr (gäller på samtliga pass och är giltiga 1 år från köpedatum). Betalas via Swish (Klarna betalning kommer inom kort)

Bokning: via BokaDirekt - Klicka här

Du bokar in dig på varje pass du vill delta på

Kontaktuppgifter: anna@ayurveda-anna.se/076-869 89 99

Medicinsk yoga - med Niina

Medicinsk yoga är en lätt variant av kundaliniyoga som går att anpassa till olika förutsättningar och behov samt är ett utmärkt komplement till andra träningsformer. Förutom att vi blir starkare, uthålligare och rörligare med hjälp av yogan förbättras vår andning och vi har lättare att slappna av. Genom att kombinera rörelse och vila under yogan får vi en perfekt återhämtning. Medicinsk passa alla.

Tisdagar kl 18.30-19.30
och Fredagar kl 10.00-11.00

Pris: 150kr/gång eller 10/ggr för 1200kr (gäller på Niina andra pass och är giltiga 1 år från köpedatum). Betalas via Swish, kort, E-passi eller Wellnet. Vill du boka en plats i en grupp för hela terminen kan du göra det genom att betala 1800kr/termin

Bokning: Begränsat antal platser - föranmälan inför varje pass via boka.se/novaenwellness.

Yinyoga - med Anna

En mjuk och långsam yoga för att släppa spänningar och stress i både kroppen och sinnet.

Passar alla, både nybörjare och mer erfarna.

Söndagar 15.00 - 16.15

Pris: 180kr per gång eller 10 gångerskort för 1500kr (gäller på samtliga pass och är giltiga 1 år från köpedatum). Betalas via Swish (Klarna betalning kommer inom kort)

Bokning: via BokaDirekt - Klicka här

Du bokar in dig på varje pass du vill delta på

Kontaktuppgifter: anna@ayurveda-anna.se , Tel: 076-869 89 99

Kundaliniyoga med Karl

Kundaliniyoga är en yogaform som kan utövas av alla. Yogan påverkar andningsapparaten, cirkulationssystemet, nervsystemet och immunförsvaret och gör kroppen starkare. Den stärker också musklerna, ger mental balans, verkar lugnande och avslappnande. Av yogan blir jag mer närvarande i nuet och jag har en kraftfull verktygslåda som hjälper mig när livet gungar eller stormar. Yogan gör mig stabilare och jag kan bättre ta beslut utifrån det som händer mig. Jag blir tydligare inför mig själv och det hjälper mig i möten med andra och att se dem mera tydligt. Min vardag blir klarare och jag kan med mera styrka, tålamod, ödmjukhet och även tacksamhet uppskatta livet. Det är roligt att undervisa för då kan jag hjälpa andra att utveckla sina liv.

Vårens tema är Återhämtning & Balans

Torsdagar kl. 18.30-20.00 med start 19 januari
Priset för 12 tillfällen 2100kr och du kan även använda Harmonis yogaklippkort i mån av plats.
Anmälan via vattenringar@mhmail.se eller telefon 0707204486

GRATIS PROVA PÅ YOGA! Torsdag 12 januari kl. 18.30- 20.00. Anmälan se ovan.

Medicinsk yogakurs för kvinnor mitt i livet

Söndagar klockan 19.00-20.30

Start: 8 januari 2023

Lärare: Nadja Riback

Tänk att inleda den nya veckan med en känsla av balanserad energi i kroppen och en riktigt god natts sömn. Med känslan av att du har givit dig en generös stund av yoga och medveten närvaro som skapar en fördjupad självkänsla och tillit till dig själv.

Längtar du efter en starkare kropp och mental uthållighet? Vill du lära dig effektiva verktyg som ger dig mer glädje och kraft i vardagen?

Medicinsk yoga för kvinnor mitt i livet riktar sig till dig som vill lära dig att leda dig själv dit du verkligen vill. Den riktar sig till dig som vill komma loss från ekorrhjulet och känslan av att inte riktigt hinna ikapp dig själv eller att göra-listorna. Den fria yogaformen ger utrymme att utforska dina egna rörelsemönster och använda rörelserna som egenvård.

Här möts vi under vårens söndagskvällar klockan 19.00-20.30 och ger dig en plats att stärka kroppen och din mentala kapacitet.

Stärkande, lugnande medicinsk yoga varvas med träning i medveten närvaro. För varje vecka kommer nya insikter att landa, om hur just du behöver ta hand om dig för att må så bra som möjligt mitt i livet.

Du kommer att få med dig en övning i informell mindfulness efter varje kurstillfälle, för att du på ett enkelt sätt ska lära dig att väva in nya perspektiv i din vardag. Övningarna är lika enkla som effektiva och kan utföras var du än befinner dig. När du går kursen i Medicinsk yoga för kvinnor mitt i livet har du även fri tillgång till Extraordinary Minds onlineträning. Så att du kan fortsätta din praktik när och var du vill.

Det här är en kurs för dig som vill leda dig framåt, fylld av självmedkänsla, energi och kraft.

 

Lärare är Nadja Riback. Utbildad i MBSR (Mindfulness based stress reduction), mindfulnessinstruktör (meditation, medveten närvaro och mindful yoga), Gravidyogalärare i den fria yogaformen medicinsk yoga för kvinnor, hälsocoach och massör.  

Antal tillfällen: 16

Start: 8 januari och avslutning 18 maj, med uppehåll v.3, v.9, v.14, v.15 samt v.20.

Nivå: passar såväl nybörjare och icke-yogis, som erfarna

Vill du använda ditt friskvårdsbidrag? Maila nadja@extraordinaryminds.se så ordnar vi det!

Pris: 2500 kronor vid anmälan före den 24/12 (i mån av plats, ordinarie pris 3100 kronor)
I mån av plats kan du närvara vid enstaka pass via Harmonis yogaklippkort men tar då inte del av extra materialet i kursen med hemträning och uppgifter.

Anmäl dig här: https://extraordinaryminds.se/yoga