Anna van Berlo

Om Anna van Berlo

Anna kommer från en bakgrund som damskräddare och ekonom, som efter ett antal år bestämde sig för att byta bana till hälsoguide. Genom att omsorgsfullt sammanfläta ayurveda, yoga, massage och soundhealing skapar Anna en individanpassad väg mot ökad hälsa och välbefinnande.
Anna är Ayurvedisk hälsovägledare & behandlingsterapeut. Utbildad lärare inom flera olika yogaformer, som främjar lugn, närvaro, styrka och avslappning. Utöver det är hon certifierad massageterapeut, SoundHealer och instruktör i Soma Move.

Hennes verktygslåda är välfylld och redo att på bästa sätt kunna hjälpa Dig att hitta Din optimala hälsa.

Du kan även handla utvalda ayurvediska produkter hos Anna samt eteriska oljor & andra naturliga produkter från Young Living. 

För mer info & beställning kontakta Anna här.

Behandlingar hos Anna

Behandlande massage

All beröring berör! Att få mjuka upp och stretcha ut musklerna kan göra under för vårt dagliga mående. Förutom den avslappnande effekten som en massage har, kan nämnas ökad blodcirkulation i musklerna, stärkt immunförsvar, djupare och lugnare andning, ökad koncentrationsförmåga, ökad kroppskännedom samt motverkan av stress. Att få kroppen att slappna av och återhämta sig är otroligt viktigt i dagens samhälle där det ofta ställs stora krav på oss. En massageterapeut kan behandla en mängd olika problem relaterade till spänningar och smärta i muskler. För att ringa in ett eventuellt problem så gör vi olika rörelsetester och undersökningar. Behandlingen utförs med olika massagetekniker och du som klient kan få med dig övningar hem att jobba med till nästa behandlingstillfälle

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring, lätt massage, akupressur och eteriska oljor. En avslappnande behandling med kraften av Young Livings eteriska oljor av terapeutisk kvalitet!

Behandlingen stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Speciellt bra för dig som har ont i ryggen.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på det limbiska systemet (känslocentrum) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress och oro.

Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga

Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga är en avslappnande helkroppsmassage med varm olja och eteriska oljor som ökar cirkulationen och stärker nervsystemet samtidigt som den mjukar upp leder och muskler. Behandlingen hjälper även kroppen att rensa ut slaggämnen. Massagen inleds med en kort pulsläsning för att välja rätt oljor för dig, följt av en huvudmassage medan du sitter i fotbad. Under själva massagen får du bära oömma kläder på grund av användningen av mycket olja. Efter behandlingen får du tid för dig själv i tystnad. Kontakta oss för mer information och bokning.

Marmabehandling

Marmabehandling är en skön och avslappnande behandling som fokuserar på att massera kroppens olika marmapunkter för att lösa upp blockeringar och frigöra energiflödena i kroppen. Behandlingen inleds med ett kort samtal där vi väljer lämplig olja.

Under behandlingen använder vi lätt tryck på kroppens marmapunkter för att öka cirkulationen och frigöra spänningar. Detta kan hjälpa till att minska stress och främja kroppens naturliga läkningsprocesser. Efter behandlingen är det viktigt att ta det lugnt och undvika högljudda och stressiga miljöer.

Marmabehandling är en personlig upplevelse som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Det är en effektiv behandling för att minska stress och öka välbefinnandet.

Sammanfattningsvis är Marmabehandling en skön och avslappnande behandling som fokuserar på att lösa upp blockeringar och frigöra energiflödena i kroppen. Under behandlingen masserar vi lätt på kroppens olika marmapunkter för att öka cirkulationen och frigöra spänningar. Efter behandlingen är det viktigt att ta det lugnt och undvika högljudda och stressiga miljöer. Det är en personlig upplevelse som kan anpassas efter dina behov och önskemål, och det är en effektiv behandling för att minska stress och öka välbefinnandet.

Yogamassage (Asiatisk)

Yogamassage (Asiatisk) är en avkopplande och energigivande träningsform som passar alla som vill släppa på fysiska spänningar och varva ner. Genom att arbeta med olika tekniker, som stretching, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer, hjälper vi till att balansera kroppen.

Vår yogamassör använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, armbågar, knän och fötter för att ge dig en djupgående och avslappnande massage. Yogamassagen utförs på en mjuk yogamatta på golvet, medan du bär mjuka och bekväma kläder och är barfota. Ingen olja används i denna massageform.

Yogamassage (Asiatisk) kan hjälpa till att minska stress, lindra smärta och öka rörligheten i kroppen. Det är en personlig upplevelse som kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Sammanfattningsvis är Yogamassage (Asiatisk) en avkopplande och energigivande träningsform som kan hjälpa till att balansera kroppen och minska stress. Det är en personlig upplevelse som utförs på en mjuk yogamatta på golvet, medan du bär mjuka och bekväma kläder och är barfota.

 SoundHealing & Träning hos Anna

Klassisk yoga (fd ayurvedisk yoga) - Onsdagar 17.45-19.00

I denna klass kommer vi koppla samman Ayurveda med yoga. Klassen inleds med en kortare introduktion till vad passet avser balansera utifrån ett ayurvediskt perspektiv. Samt hur vi kan tänka kring den dosha vi jobbar med, hur känner vi igen obalanser och hur kan vi komma i balans. Du behöver inte ha några kunskaper i ayurveda, det kommer du få i samband med passen.

Mantran och andningsövningar är en del av passen och vi avslutar alltid med en meditation.

Yin, Balans och flöde - Onsdagar 19.30-20.30

En mjuk och långsam yoga för att släppa spänningar och stress i både kroppen och sinnet.

Soma Move - Torsdagar 18.15-19.00

Soma move är en träningsmetod som kombinerar yoga, pilates och funktionell träning för att öka kroppens rörelseförmåga och flexibilitet. Genom en serie övningar fokuserar Soma move på att förbättra kroppens stabilitet, styrka och rörlighet samtidigt som det ökar medvetenheten om kroppens rörelser och position.

Sammanfattningsvis kan Soma move vara ett effektivt sätt att förbättra kroppens rörlighet och flexibilitet samtidigt som det stärker kroppen på ett skonsamt sätt.

SoundHealing Alchemy Crystal Bowls & Gong

SoundHealing Alchemy Crystal Bowls är en unik träningsmetod där vetenskap möter magi. Genom att använda energi, frekvenser och ljudvågor skapas en förändring inom kroppen som leder till balans, frid och harmoni.

SoundHealing Alchemy Crystal Bowls kan beskrivas som en liggande meditation där du inte behöver göra annat än att tillåta dig själv, ditt sinne och din kropp att slappna av helt och fullt. Ljudvågorna från Kristallskålarna hjälper dig att nå en djup avslappning där theta- och delta-hjärnvågor frigörs. Denna djupa avslappning kan öka produktionen av oxytocin och serotonin, vilket bidrar till att minska stress och öka välbefinnandet.

En SoundHealing-upplevelse är personlig och varje session kan kännas annorlunda. SoundHealing Alchemy Crystal Bowls erbjuds både i grupp och privat. Information om kommande workshops och event publiceras på hemsidan och i nyhetsbrevet. Om du är intresserad av en privat session kan du kontakta oss för mer information och bokning.

Läs om nästa tillfälle eller boka