Eleonor Sandström

Om Eleonor Sandström

Eleonors resa började tidigt då hon hade fysiska problem som skolios och eksem i barndom och tidigt tonår.

Hon provade behandlingar som kroppsbalansering, akupunktur, homopati, bachflower essence, akupressur, laserbehandlingar, Kranio Sakral terapi, frigörande andning och zonterapi. Hon utbildade sig i Kinesiologi, gick kurs i Reiki, Body Harmony, Body Sense och utbildade sig till Unlimited Body terapeut och Completion Process Certified Practitioner.

Hon fördjupade sig i Louise L Hays "Du kan hela ditt liv", Brandon Bays "Resan", Michael Newtons "själarnas resa", Brandon Bays "The work" samt Teal Swans YouTube videos och många av Sondra Rays böcker.

Hon är, sedan många år, inte bara fysiskt symptomfri, där hennes krokiga ryggrad har blivit helt rak och hennes eksem har försvunnit, utan som sidoeffekt, berättar hon, har det också gjort henne till en mycket gladare, starkare och tryggare människa i sig själv.

I detta inre arbete har en passion vuxit fram att hjälpa andra människor att må bättre. Att hjälpa andra hitta tekniker och verktyg för att de också ska kunna utvecklas, skapa ett bättre liv och få mer harmoni i sina liv. Completion Processen och Unlimited Body Harmony har varit ovärderliga helhetstekniker i de arbetet. Med dessa kan man gå på djupet för att släppa taget om gamla minnen, felprogrammeringar och trauman. Likväl som släppa taget om spänningar och smärtor i kroppen.

Behandlingar hos Eleonor

Oftast blandas de olika teknikerna. Lägg fokus på hur lång session du vill ha så löser vi vilken teknik vi kommer använda.

Unlimited Body Harmony

Unlimited Body Harmony är en inkännande beröringsterapi som är kombinerad med coachning och personlighetsutveckling. Det är en teknik där många terapier ingår i en och man jobbar på alla fyra kroppar. Det vill säga den fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella. Den utgår ifrån var du är i din process just nu samt vad du behöver för att komma vidare.

En teknik som är helt individanpassad!

Här kan du boka allt från 80min till 4 tim.

Completion Processen

Completion Processen är en trauma och känslobearbetningsteknik skapad av Teal Swan, enkelt förklarat är den baserad på idén att följa sin känsla tillbaka till ursprunget av problemet och möta de omötta behov vi har. Vi jobbar med de inre barnet, validering och visualiering. Extremt effektiv.

Se videon hur den går till.

Du kan boka 2, 3 eller 4 tim sessioner

Intuitiv Healing

Vill du bara ha en lugn stund för dig där du får ta emot lite stöttande healing och låta allt som ska ske bara ske. Kan detta vara behandlingen för dig. Du kan både prata och vara tyst.

Coaching / Samtalsterapi

Få hjälp och stöttning i hur du ska tänka eller gå vidare när de gäller problematiska frågor. Få hjälp att se vad du har för mönster i ditt liv och vad du kan göra för att förändra.

Lära känna samtal

Du kan boka ett gratis 30min lära känna samtal via telefon för att få en känsla av vad Eleonor kan hjälpa dig med. Få reda på vilken typ av terapi just du behöver.