Katarina Landmark

Utbildning

  • Diplomerad friskvårdsmassör Axelsons institut april 2020
  • Diplomerad massageterapeut Axelsons institut juni 2020
  • Diplomerad medicinsk laserterapeut vid Irradia november 2020
  • Certifierad massage- och laserterapeut KRY

Om Katarina Landmark

Katarina är född och uppvuxen i Täby norr om Stockholm. Hela livet har hon hållit på med hästar. Ridit dressyr och hoppning samt tränat galopphästar. Hästar måste också se om sin kropp för att kunna prestera och vara hållbara. Intresset för massage började då hon utbildade sig till hästmassör på Axelsons Animal massage school. Därefter väcktes intresset för massage och dess positiva effekter på människor. Idag jobbar hon mest mot människor och jobbar med medicinsk laser och faschiabehandling. Två väldigt effektiva metoder.

Behandlingarna ges var för sig eller i kombination. Laser- och fasciabehandlingarna kompletteras med olika massagegrep vid behov. Man utgår från vad du vill ha hjälp med.
Katarina är certifierad genom Kroppsterapeuterna, vilket innebär att hon har kund- och ansvarsförsäkring. 

Kontakta henne gärna om ni har frågor om behandlingarna. 

Välkommen !

Behandlingar hos Katarina

Avslappningsmassage

 30 min 495 kr

45 min 660 kr

60 min 825 kr

Medicinsk laser

Medicinsk laser

30 min 400 kr

60 min 700 kr

Fasciabehandling

Fasciabehandling

30 min 400kr

60 min 700kr

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam massage. Den utgår från svensk klassisk massage men mycket mjukare och lugnande. Massagen löser upp spänningar, ökar blodcirkulationen samt ökar utsöndringen av endorfiner och oxytocin, ”må bra hormonet”, då det sänker stressnivån och ger oss en känsla av lugn, trygghet och välbefinnande. Känslor som oro och ängslan minskar, humör och sömn förbättras. Denna massage passar alla som önskar komma ned i varv och unna sig själv en stund att koppla av. Under behandlingen får du en känsla av välbefinnande ihop med lugn musik, nedtonad belysning och uppvärmd bänk.

Medicinsk laser med Irradias MidLaser

Medicinsk laser för att behandla lokal/akut smärta, inflammation, kramp eller bristningar i muskler, senor och ligament. Jag jobbar med Irradias MidLaser där jag har tre olika våglängder att anpassa efter typ av problem. Massage/massagegrepp läggs in i behandlingen, vid behov och i mån av tid. Behandlingen är helt smärtfri, du kan uppleva en lätt värme. Beroende på problem så kan flera behandlingar behövas.

Tiden disponeras till att diagnostisera ditt problem, laserbehandling och ev. massage. Du får övningar och råd för problemen. Vi lägger upp en behandlingsplan.

Läs mer om medicinsk laser här: https://www.medicinsktlaserforum.se

45 och 60 min behandlingar rekommenderas vid nybesök. Vid återbesök räcker oftast 20-30 min behandling.

Fasciabehandling med Swedish Fascia Vibes

Fasciabehandling är en effektiv och skonsam behandling av hela kroppen. Den ökar rörligheten, förbättrar cirkulationen, får spända muskler att slappna av och ökar vätskeflödet. De senaste årens forskning visar att Fascia har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott. Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre. Fascia påverkas bl.a. av ålder, sjukdomar, medicinering, kost, stress och sömn.

Fasciabehandling hjälper dig som har smärta och värk. Frozen shoulder, hälsporre m.m.

Behandlingen utföres med kläderna på.