Kristin Wahlgren

Om Kristin Wahlgren

Kristin kommer från Orsa i Dalarna och är utbildad undersköterska i grunden. Nyfikenheten på det naturliga läkandet och människors förmåga till självläkning har alltid varit ett stort intresse för henne, därav började resan och utbildningarna inom hälsa och friskvård. 

Hon började sin bana med massage där hon skapade sin egen Harmoni-massage. En lite mjukare variant av massage med Healinginslag. Allt eftersom utvecklades hennes healingförmåga och idag erbjuder hon även Healing på distans. 

För ett par år sedan, i sin upplevelse av utbrändhet, upptäckte hon också vikten av att få rätt näring i sig. Detta gjorde att hon engagerade och idag erbjuder Näringsmätning via bioresonans.  Hennes mål med behandlingarna är att skapa balans, harmoni och glädje på alla plan. Att du ska känna dig strålande, på insidan så som på utsidan, Hela du är viktig!

Behandlingar hos Kristin

Massage

En mjukgörande, avkopplande och välgörande stund bara för dig!

Läs mer om de olika teknikerna längre ner.

Harmoni- &
Aromamassage

Halvkroppsmassage
30 min - 495 kr
Helkroppsmassage 
60 min - 825 kr


Massage med healing

Avslappningsmassage
med healing
60min - 825kr
Harmonimassage
med änglahealing
90min - 1095kr

Aromalyx

 Harmonimassage samt ansiktsrengöring

90min - 1195kr

Healing

Nurturing the Journey Back to Wholeness.

Läs mer om de olika teknikerna längre ner.

Soul Body Fusion

Kropp och själ vibrerar på samma frekvens för balans.
Start 3 ggr -1200kr 
Sen 450kr/gång

Golden Angel Healing 

Med Kristin & Miriam

60 min - 1200 kr 

Änglahealing

Med kristaller
45min - 660kr
Distanshealing
45min - 660kr

Näring

Näringsmätning är nyckeln till hälsa. Genom att analysera ditt näringsintag kan du säkerställa rätt balans av vitaminer och mineraler för optimal funktion. Det ger insikt i kostvanor, hjälper dig att nå hälsomål och ta kontroll över din långsiktiga välmående.

Näringsmätning

Näringsmätning via bioresonans, vi analyserar näringen i dina celler - vilka nivåer av vitaminer, mineraler och fettsyra just du har.

45min - 650kr

Näringsmätning med Anders Iskristall

Anders är näringsexpert och gör en mer djupgående analys av nivåerna på olika näringsvärden i cellerna och ser sambanden mellan dem.För dig som inte hittat hjälp med eller fått svar kring något tillstånd.
90min - 2500kr

Hälsoenkät

Vill du ha hjälp att skapa bättre förutsättningar för ditt välmående?Har du svårt att veta vad du skall börja med?
Under detta samtal tar vi reda på det. Du fyller in en enkät med frågor om dina hälsa och vi guidar dig till de bästa förutsättningar för att skapa optimal hälsa för just dig.
60 min 750kr

Massage 

 Aromamassage - 30 och 60min

Aromamassage är en skönt avkopplande massage med välgörande eteriska oljor. Massagen mjukar upp dina muskler och hjälper sinnet att stilla sig i en lugn och skön miljö där du får möjlighet att släppa allt för en stund.

 Harmonimassage - 30 och 60min

Harmonimassagen är en djupt avslappnande och balanserande massage som ökar blodcirkulationen och energiflödet i kroppen.  Harmonimassage är en egen utarbetad massage där Kristin känner in vad som passar just för dig. Harmonimassagen bygger på Aroma- och Kinesisk massage samt akupressur och energibalansering.

Harmonimassage med änglahealing - 90min
60minuters helkroppsmassage med en ännu djupare avslappning genom att du får ligga kvar på bänken 30minuter efter massagen och ta emot healing. Effekten av avslappningen förstärks med kristaller och du blir mer balanserad av chakrabalanseringen som ingår och ibland dyker det upp lite vägledning från änglasfären. Allt anpassat just efter dig och vad du behöver bäst just vid detta tillfälle.

Avslappningsmassage med healing - 60min 
En kombination av massage och healing för dig som vill komma ner i varv och balansera dina energier.

Healing

Golden Angel Healing

Golden Angel Healing är en ny unik healingmetod med kristaller utvalda ur den Nya Tidens energier och frekvenser. Två healers (Kristin & Miriam), mjukdjup änglahealing, kristallformation med 15-25 olika kristaller speciellt utvalda för dig. Dessa specifika energier i samverkan gör den här metoden unik. Du väljer en situation/tema fråga du vill få hjälp med och får förutom djuphealing även praktisk medial rådgivning om din livssituation. Arbetet sker på distans med telefon kontakt innan och efter. Du får även ett skrivet budskap och din kristallformation hemskickad.
Healingen kan även tas emot på plats.


Änglahealing med kristaller

Välkommen till en avkopplande stund där du får möjligheten att landa i dig själv, släppa allt annat för en stund och bada i änglahealing. Healingen kompletteras med kristaller och ibland dyker det upp ett budskap från änglarna.

Distanshealing

Båda healing varianterna kan även fås på distans - du tar då emot healingen från en lugn plats där du befinner dig. Vi stämmer av vad intentionen med healingen är innan och vi samtalar kort därefter om upplevelsen.

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion skapar balans och flöde i livet. Målet är att kropp och själ ska vibrera på samma frekvens. Du känner harmoni och glädje lättare. Kostnad: 1200 kronor (start tre gånger á 30min) därefter 450kr per gång.

Näring 

Mätbara brister i kroppen

 

 Jag har äntligen hittat något som fungerar!

 I många år trodde jag att det räckte med att äta bra mat för att få i sig alla näringsämnen, jag var nöjd med det och att leva lagomt hälsosamt.  När min kropp för några år sedan sa ifrån med stresssymtom som ledde mig in i en utmattning som ledde till hormonobalanser, ångest mm förstod jag att så enkelt var det inte. Jag gick i samtal, KBT massa läkarbesök alla bra på sitt sätt men jag blev inte frisk. Jag kände att det var något som inte stämde i min kropp och började läsa på. Jag började förstå hur viktigt det är att vi ger kroppen de byggstenar den behöver för att tillverka allt material till alla biljoner processer som sker dygnet runt i vår kropp.

Jag fann ett företag som har tagit näringstillskott till en ny nivå där man arbetar med matbaserad näring i synergi, det lättaste och mest naturliga sättet att tillföra kroppen vitaminer, mineraler och fettsyror på och som är några av de viktigaste byggstenarna vi behöver få i oss.
Att tillföra det min kropp behöver,  har gjort stor skillnad för min hälsa. Kraften har återvänt, håglösheten och tröttheten är borta, mina hormonbalans är stabil och jag har livslust och kan känner mina känslor igen.
Detta har varit så omvälvande för mig att jag nu vill hjälpa andra att hitta sin näringsbalans och skapa förutsättningar för kroppen att arbeta optimalt.

Jag kan nu erbjuda en intracellulär mätning av dina näringsnivåer. Via bioresonans mäter vi vitaminer, fettsyror och ser om kroppen har högre halter av tungmetaller. Alltså hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du har kunnat tillgodogöra dig och inte vad som via blodet "flyter runt i kroppen". 


Tillskott

Mineralstationen som är det företag jag arbetar med har några basprodukter som är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra och med annorlunda nivåer än vad som finns i butikerna. De passar dig som endast vill investera i ett minimum av tillskott.

Ett sådant kraftfullt tillskott med näringsämnen som arbetar i synergi för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan t.ex. ockupera cellerna och kroppen klarar inte av att göra sig av med dessa vid brist på vissa näringsämnen.

Det är fortfarande möjligt att komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.

Mineralstationen

Mineralstationens koncept är en del av ett mycket större koncept där man under många år testat olika näringstillskott och olika kombinationer. Preparaten är specialtillverkade på licens och mängden näringsämnen är noga anpassat efter vad man sett ger bäst resultat.

Mineralstationens filosofi är att arbeta med fungerande tillskott där man kan mäta resultaten. Det är billigare och du slipper köpa ett antal olika burkar av varierande kvalitet men framförallt så slipper du gissa dig till vad du behöver.

Deras specialtillverkade produkter heter LIVLIG och LADDAD.

Läs gärna om Mineralstationen och deras tillskott, så att du får grundläggande kunskaper i ämnet.

Tillskotten kan enbart köpas via registrerade terapeuter.


Näringsmätning med frekvensmaskin, 45min - 650kr

Vi tar reda på vilka nivåer av vitaminer, mineraler, fettsyror och tungmetaller som du har i dina celler. Att det du äter verkligen kommer till nytta i cellerna. Du får utbildning i näring och hälsa via mail samt förslag på åtgärder om din kropp har behov av det.

Näringsanalys med Anders Iskristall, 90min - 2500kr

Har du något tillstånd som du inte är så nöjd med och som du inte fått svar kring och/eller hjälp med tidigare? Då finns Anders, näringsexpert med över 23 års erfarenhet i branschen på Harmoni ca 1 gång i månaden. Anders gör en mer omfattande mätning av nivåerna på olika näringsvärden i cellerna och ser samband mellan dem. Genom detta kan Anders  hjälpa dig till en bättre hälsa. 

Mer info och bokning hittar du på Anders hemsida www.